Sonics soullista 60-69

Det går så klart att tycka att jag är onödigt hård när jag stryker fyra av tio på plats 60-69 från Sonic Magazines lista över de 159 bästa soulalbumen någonsin. Samtidigt finns det ett så rikt arkiv att välja ur att det kanske inte är så underligt om jag har helt andra favoriter. Jag angriper ju soulen från funken och gillar mitt groove rare.

Med det sagt, kvar för utvärdering till min egen lista om nåt år eller så behåller jag de här:

Sen lägger jag de här fyra åt sidan (åtminstone för tillfället och åtminstone de här albumen):

Nu ska det bli spännande att se vad som döljer sig på den övre tredjedelen som jag når efter snart fyra års lyssnande. Tur att det här inte är en tävling i att lyssna snabbast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.