68. Stairsteps – 2nd Resurrection

Det här var ju en fin överraskning! Lite p-funk-influerad soul sitter ju aldrig fel. Lager av ljud och röster, gött sväng! Rätt spretigt, på ett positivt vis. Kanske inte övre halvan-material till min lista, men en riktigt trevlig dryg halvtimme. Synd att den inte finns på Spotify, för nu blir det ju en liten utmaning att komma ihåg att lyssna om. Men det hoppas jag att jag kommer att göra. Har redan hunnit köra den minst en handfull gånger. Tack för tipset, som man säger.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.