69. Héctor Lavoe – Comedia

Nu blir det genrehårklyveri igen. Och ja, jag är möjligen soulreaktionär. För hur mycket jag än gillar latin och säkert har svängt mig med uttryck som latinsoul någon gång har jag svårt att skala bort latin-begreppet. För mig blir det aldrig mer än en avlägsen släkting till den stam jag kallar soul.

Och om Héctor Lavoe dyker upp på plats 69 finns det andra jag förväntar mig högre upp. Vi får väl se hur det blir med den saken. Det var längesen jag tjuvkikade uppåt och minns inte om till exempel Joe Cuba eller framför allt Joe Bataan finns där.

Jag drar uppenbarligen linjen i sanden tidigare än Sonic.

Ps. El Cantante och Songoro Cosongo är förjävla svängiga bitar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.