Sonics soullista 70-79

Så här på övre halvan är det rimligt att fler album stannar kvar än vad som faller bort. Två ryker direkt på grund av frikostig tolkning av soulbegreppet. Ja jag syftar så klart på Alton Ellis Mr. Soul of Jamaica och Charlie Rich Boss Man. Resten får vara kvar tillsvidare, men några av dem kommer att hamna betydligt längre ner på min lista. Någon hänger riktigt löst. Samtidigt kommer ett par artister/grupper sannolikt att återfinnas högre upp.

Kvar tills vidare är då:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.