73. Charlie Rich – Boss Man

Om man tycker att Elvis Presley är en av tidernas största soulsångare kan jag förstå att man trillar dit på Charlie Rich. Om inte är den här, för all del lätt soulfärgade, countrypoprockaren från Sun-fabriken i Memphis kanske inget som får dig att höja på ögonbrynen.

Nu gillar jag för all del Elvis, men skulle å andra sidan aldrig ranka honom som en stor soulsångare. Så även om det här är helt ok är det, åtminstone för mig, inget som passar in i sammanhanget. Framför allt skulle jag inte tänka tanken att placera Charlie Rich på topp 75 och högre än Funkadelic på en lista över omistliga soulalbum.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.