78. Roy C – Sex and Soul

Södernsoulen är inte mitt starkaste område. Roy C hade jag till exempel aldrig hört talas om förut, men googlade lite och hittade en koppling till The Honey Drippers (och alla har hört Impeach The President). Det här är ett helt ok södernsoulalbum, men jag är kanske inte övertygad om att det är mer än helt ok. Med andra ord inte världsfenomenalt. Men jag gillade det och kanske lyssnar jag om. Även om jag kanske inte skulle stoppa in det i en väska med plats för 100 soulskivor.

Skivan finns tyvärr inte på Spotify, men YouTube levererar.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.