75. Jill Scott – Who Is Jill Scott (Words and Sounds Vol. 1)

När den här skivan kom recenserade jag den och gav den 7/10. Det var så här i efterhand aningen snålt. Idag är det nog det album jag håller allra högst i Scotts katalog. Men hur mycket jag än tycker om det är jag faktiskt inte helt säker på att det platsar på min topp 100. Det finns otroligt många svinstarka konkurrenter i samma härad och till exempel Erykah Badu har spelat in minst fyra-fem album jag håller högre. Men det var verkligen kul att lyssna igenom det här albumet igen, det var verkligen inte igår.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.