Sonics soullista 30-39

Hade aldrig trott att jag skulle stryka så många skivor så här långt upp på listan. Kanske är det de sista utmaningarna för en soulreaktionär som presenterats nu? Kanske kommer fler. Det återstår att se.

Hur mycket jag än älskar Gregory Isaacs kommer jag aldrig att kalla Cool Ruler för soul. Van Morrison fångar mig fortfarande inte. Å andra finns ett gäng här som jag inte skulle klöara mig utan på en öde soul-ö.

Hur som helst, jag stryker fyra och behåller sex.

Ut från min version av listan åker:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.