37. Millie Jackson – Caught Up

Det här däremot. Det är en alldeles självklar artist på min topp 159. Förmodligen blir det just det här albumet också. Men Millie Jackson har ju gjort så mycket mer fantastiskt. Som debutalbumet som jag en gång gav en onödigt försiktig 8 av 10 i betyg. Sen har vi ju systeralbumet Still Caught Up och en lång rad album som kanske inte nödvändigtvis håller i helhet, men som åtminstone innehåller ett par omistliga låtar. En sak är säker, tråkigt är det aldrig att plocka med sig Millie hem.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.