36. Eddie Hinton – Very Extremely Dangerous

I Sonic-texten står det att Eddie Hinton förtjänade bättre. Förmodligen därför den hamnar så högt upp på listan. Någon eller några gillar verkligen Hinton. Men jag håller ju inte med om att det här är bättre än Laura Lee, Percy Sledge eller Dusty Springfield som alla spelade in låtar Hinton skrev (och som Sonic i två av tre fall placerade längre ner på sin lista).

Kul att äntligen ha fått stifta bekantskap med Hintons egen produktion, men väldigt tveksam till att han hamnar på min egen topp 100 eller 159. Snarare en i Muscle Shoals-mängden i mina öron. Bra, men inte alls livsnödvändigt.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.