29. Sly & The Family Stone – Stand!

Hur tusan gör man för att välja en skiva med Sly & The Family Stone? Alla sansade människor vet att man behöver minst två. Många, som jag, skulle kanske vilja ha fler än så. Den vanliga diskussionen är Stand! eller There’s a Riot Gonin’ on. Men visst kan man lägga till åtminstone Fresh och kanske någon till i diskussionen?

Resonerade för mig själv om det för bara någon månad sen och landade då, precis som Sonic, i Stand!. Men det är verkligen en fråga om dagsform. För jag vill ju inte välja bort vare sig Riot eller Fresh. Hellre lägga till Life och åtminstone delar av många av albumen som kom innan The Family Stone upplöstes efter Small Talk 1974.

Så jag skickar med en Original Album Classics i kronologisk ordning för den som inte vill välja som bonus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.