32. Dusty Springfield – Dusty in Memphis

Att den här dyker upp med bara en femtedel av listan kvar är ingen större överraskning. Dusty in Memphis är en klassiker många haft ett kärleksförhållande med under åtminstone någon tid i livet.

För egen del är det mer av en flyktig bekantskap. Visst har jag lyssnat och mer än ett par gånger. Men någon djupare relation har jag faktiskt inte. Kanske är den lite för fjäderlätt för att passa mig? Kanske är den för självklar och lättillgänglig?

Jag gillar för all del fjäderlätt musik också. Men det är nåt som inte når hela vägen för mig på Dusty in Memphis. Kan inte riktigt sätta fingret på det.

Tror jag att den kommer att vara med på min lista? Kanske, kanske inte. Jag kommer åtminstone ha med den i ett första urval. Det är en bra skiva. Och Son of a Preacher Man är en låt som verkar helt omöjlig att förstöra.

De första 11 låtarna på den utökade versionen som finns på Spotify är det som utgör originalalbumet.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.