27. The Isley Brothers – The Heat Is On

Så här. Jag älskar The Isley Brothers. Hela karriären om man ska vara petig. Från det Motown-stompiga 60-talet, via det funkiga 70-talet fram till det sängkammarfösande 2000-talet. Till och med 80-talets och 90-talets album bjuder på åtminstone ett par tre spår vardera värda att lyssna om på (med viss reservation för att det nog finns ett par album där jag faktiskt inte lyssnat på än).

Så att välja ETT album med The Isley Brothers är så klart omöjligt. Möjligen finns en dryg handfull jag håller lite högre än resten. De flesta från 60- och 70-talet, men till exempel 29:e studioalbumet Body Kiss från 2003 är med i matchen. Lustigt nog är The Heat Is On inte ett av de första albumen jag tänker på som deras bästa.

Jag skulle kanske hellre välja It’s Our Thing, The Brothers: Isley, 3+3 eller varför inte magiska Brother, Brother, Brother? Ah ja, det blir ett senare bekymmer när det är dags för mig att göra den slutgiltiga listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.