51. TLC – CrazySexyCool

Mitt TLC-album är debuten Ooooooohhh… On The TLC Tip, men jag kan förstå om man på en soullista lutar åt CrazySexyCool (här finns Waterfalls, Red Light Special och Creep för att nämna några). Debuten lutar trots allt mer åt hiphop.

Hur som helst, de tre första albumen med TLC är alla kandidater i min bok och det är inte självklart vilket jag kommer att välja. Längesen jag plockade fram dem, så det var fint att lyssna om på allihop (ja jag vet att de släppt mer efter de första tre, men de är inte lika minnesvärda).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.