50. Minnie Riperton – Perfect Angel

Jag älskar Minnie Riperton. Kanske framför allt för åren på Chess där hon gav ut skivor som medlem i tjejgruppen (för visst måste man ändå översätta girl group så, trots att det känns lite omodernt) The Gems och psychsouliga Rotary Connection, men också en rar solosingel under namnet Andrea Davis.

Soloalbumen hon gav ut på Epic under mitten av 70-talet, där Perfect Angel är en, är för all del inte dåliga, men måste jag välja plockar jag ju hellre nåt med Rotary Connection. Så är det ju. Och skulle jag ändå välja ett soloalbum kanske jag lika gärna hade valt Come To My Garden?

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.