Månadens album juli 2021

Vilken månad! Tror inte jag snubblat över så många bra album under en och samma månad på hela året. Utmärkta släpp med Leela James, Leon Bridges, Amini, Charlie Charlie, Prince, och Sault får stå tillbaka för Snoh Aalegras lyxiga Temporary Highs in the Violet Skies. Delvis för att det är den skiva jag lyssnat på överlägset flest gånger i sommar. Det måste ju betyda nåt?

2 kommentarer

  1. […] Fortsätter att jobba ikapp och landar med ett album som gavs ut för andra gången i år. Isaiah Rashads The House Is Burning fick tillägget [homies begged] och utökades med fyra låtar. Var de fyra avgörande för att göra albumet bättre? Nja, kanske inte. Men konkurrensen var inte lika hård i november som i juli. […]

  2. […] 2-5 placerar jag sedan i tur och ordning: Little Simz Sometimes I Might Be Introvert, Snoh Aalegra Temporary Highs in the Violet Skies, Czarface & MF DOOM Super What? och Rikard ”Skizz” Bizzi I huvudet på Rick Skizzovic vol. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.