106. Billy Paul – 360 Degrees of Billy Paul

Varför har jag inte lyssnat mer på Billy Paul? Av någon anledning har det aldrig blivit av att jag dykt ner i hans katalog. Jag har lyssnat igenom just den här skivan någon enstaka gång, men mer än så har det egentligen aldrig blivit. Dumt. För jag gillar ju det här.

Kanske passar det lite extra bra med en dos soul från Philadelphia i efterskalvet av Mo’ Beta Blues?

Hur som helst, den här gången ska jag lyssna vidare. Åtminstone 70-talskatalogen ska jag ta mig igenom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.