141. Alexander O’Neal – Hearsay

Den här skivan har jag gett många chanser genom åren. Har till och med remix-varianten i min vinylsamling. Mest på grund av att Discola älskar den. Men jag vet inte. Mina öron har svårt för 80-talssoulen alltså. Jag är inte där än. Men jag kommer säkert att fortsätta ge Hearsay nya chanser med jämna mellanrum.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.