Thank God It’s Funken Friday – Vol. 4

bustagold

Veckans spotifyista blev någon sorts musikalisk följa John. Artister som arbetat tillsammans, låtar som influerat varandra eller låtar som samplats och samplat. Jag tror att allt började med att Busta Rhymes hängde en tolv kilo tung kätting runt halsen, Dr Dre fyllde 50 och D’Angelo gav sig ut på turné. Eller så började allt helt enkelt med Kendra Foster och Missy Elliotts återkomst till rampljuset som fortsätter att spilla över allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.