Thank God It’s Funken Friday – Vol. 5

Ett sportlov stoppar inte funken. Här kommer en ny laddning som fick sin start när någon postade låten Seven Minutes of Funk. Kom att tänka på Dungeon Family och hur många minutlåtar jag kunde komma på. Sökte på Spotify och samlade ganska enkelt ihop de åtta första minutrarna. Sen fick jag gräva djupare och när jag kom till tolv körde jag fast. Det närmaste jag kom var skalåten 12 Minutes To Go, men någon ordning får det väl ändå vara? Hittade en hel del för mig nytt där mellan nio och tretton minuter, gött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.