Golden era

I slutet av förra veckan langade LA Weekly ut en topp 20-lista med de bästa albumen från det som brukar kallas för hiphopens gyllene år. Av någon anledning valde de att börja 1988 (istället för 1986 som många av oss andra skulle göra) och sluta 1993.

Listor är som bekant främst till för att ifrågasättas, men jag låter min egen vila tillsvidare. Istället bjussar jag på en spotifylista med en låt från vart och ett av albumen (förutom från De La SoulBuhloone Mindstate som inte finns på Spotify, YouTube to the rescue).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.