Årets låtar 2021

Varje musikår brukar bjuda på åtminstone ett par tre låtar som fullständigt slår undan benen på mig. Jag är inte helt säker på att det hände 2021. Möjligen var Mumu Fresh Back to the Money närmast att framkalla den reaktionen. Jo. Det skulle nog vara den ändå.

Men ett bra musikår var det så klart. Så bra att det blev två listor i år. En snabblyssnad med tio låtar och en längre med de mer sedvanliga 52 låtarna (en per vecka). Välj det som passar dig bäst. En, tio eller femtiotvå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.