47. Rihanna – Anti

Jag erkänner. Jag är inget stort fan av Rihanna. Jag hade tappat kontakten med hennes musik långt innan Anti (eller ANTI som skivbolaget vill att det ska skrivas). För mig är hon några plågsamt efterhängsna singlar och inte så mycket mer.

Så jag lyssnade motvilligt igenom det här och får nog säga att det inte är fullt så dåligt som jag väntat mig. Å andra sidan inte heller så bra att jag kommer att återvända. Så på min lista hamnar inte Anti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.