53. O’Jays – Back Stabbers

Det är väl rimligt att det blir tätare och tätare mellan artisterna och skivorna som har en självklar plats på en sån här lista? O’Jays ska självklart vara med och förmodligen med just det här albumet som förutom titellåten även har klassiker som Love Train och asgrymma låtar som 992 Arguments och Time To Get Down (för att nämna några). Fantastisk Philly soul! Glad att hitta en lätt utökad version av albumet på Spotify.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.