133. Luther Vandross – Never Too Much

Jag ska vara ärlig, jag var helt övertygad om att jag skulle få utslag av den här skivan. Oerhört starka och djupt rotade fördomar på vaga grunder. Men så oerhört gött det är att ha fel. Det här är en svinbra skiva. Har så mycket Luther Vandross att upptäcka nu!

Vandross landade på precis rätt sida av supersoft soulsväng på den här tidiga 80-talsskivan. Och mina problem med 80-talet och soulen har jag ju outat förut.

Älskar att ha fel!

2 kommentarer

  1. Brukar oftast simma i samma vatten som du och jag håller Luther Vandross som en av de största! Och en av dem som klarade 80-talssoulen med både sväng, elegans och en grym ljudbild. Önskar nästan att jag hade hans plattor framför mig. Spela uppföljaren och fortsätt att förtrollas… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.