143. Alicia Keys – Songs in A Minor

Det här är en skiva jag avfärdade när den kom. Den lille snobbisten som  kunde sitta på min ena axel då skrek i mitt öra att jag skulle hålla mig borta. Några av låtarna här vara verkligen överallt och jag avfärdade nog Alicia Keys som lite för präktig. Så här 16 år senare får jag väl erkänna att det var lite larvigt.

Songs in A Minor överraskar positivt på mig. Jag kommer nog att lyssna om den igen. Den är riktigt bra. Kanske aningen lång. Kanske kunde en handfull låtar ha kapats för att skapa en riktigt krossande klassiker. För nu tycker jag nog fortfarande att det finns starkare album från samma tidsperiod i samma härad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.