Bernie Worrell-bunkern: Funk of Ages

bernie worrell funk of ages
Bernie Worrell
s andra soloalbum dröjde ända till 1990. Det heter Funk of Ages och finns inte på Spotify. Inte ens YouTube kan erbjuda albumet i sin helhet. Men nio av tolv spår finns (även om en av de nio bara finns i en liveversion). I musikerlistan hittar vi gamla p-funkkompisar som Bootsy Collins, Maceo Parker, Michael Hampton med flera. Dessutom storstjärnor som Herbie Hancock, Bill Laswell, David Byrne, Keith Richards, Vernon Reid och Sly & Robbie. Rätt spretig samling. Blir spännande att höra hur det låter. Det här är jungfrulig funkmark för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.