Bernie Worrell-bunkern: Blacktronic Science

Även på tredje soloalbumet samarbetar Bernie Worrell med flera av sina gamla kollegor från p-funkcirkusen. Några rappare glider in i mixen och allt låter väldigt typsikt för skiftet 80-/90-tal. Det här var inte p-funkarnas bästa tid. Även om de samplades flitigt med gott resultat hittade de inte lika ofta rätt själva. Blacktronic Science är en rätt spretig sörja som bara undantagsvis hittar groovet. Det kan vara produktionen som spökar, men jag tror att det är låtarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.