Månadens skiva (januari 2016): Malibu

anderson .paak malibu
Min samling med nya släpp från januari 2016 är inte särskilt imponerande. Återkommer till den vid ett senare tillfälle. Men att Anderson .Paak med Malibu levererat månadens starkaste råder det ingen tvekan om. Efter en, för all del helt ok resa, till Venice slår han ut i full blom här. Det är svårt att inte jämföra med Kendrick Lamar som utvecklades på ett liknande sätt i mina öron förra året.

Jag har hört någon viska att det här inte är så märkvärdigt. Att det är musik som lät kul för tio, femton eller tjugo år sen. Att det skulle saknas framåtanda i musiken. Jag tvivlade också i början. Men nu kan jag inte bry mig mindre. Jag älskar att gå längs samma strand som den Anderson .Paak sitter och spelar piano i soulnedgången på.

Lyssna på Come Down! Älska funkbasen!

Le till tonerna av Celebrate och sudda, sudda bort din sura min. Känn brisen.

Lyssna på hela klabbet och njut. Nu är jag beredd att skriva under samma upprop som skrek: ÅRETS SKIVA REDAN NU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.