Dagens… Mästerbotten

Alla och hens morsa lyssnar på norrländsk hiphop just nu. Jag började göra resan ner i träsket i samband med att Cleo kom till Karlstad för att släppa bomber från scenen. Den skönast lysande pärlan jag fångat hittills är en liten EP med Broder John & Friman som heter Mästerbotten och släpptes redan 2012 och finns på Spotify. Medverkar, förutom samtliga ovan nämnda, gör Erk och Academics. Riktigt fin video till titelspåret dessutom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.