Thank God It’s Funken Friday – Vol. 18 (secondhanddaniel)

Vägarna till funken äro outgrundliga. Den här midsommarladdningen kommer via Instagram och en rejäl sjutumssamlare. Jag postade en bild av mitt senaste vinylköp (De La Soul is dead. @secondhanddaniel gillade. Jag kollade hans bilder och såg massor av sjuor jag gillar. Ännu fler jag aldrig hört. Så jag samlade 25 av dem i hyfsat rak följd i en spotifylista. 97 minuter funk med en dragning mot soul och jazz. Dessutom en kvartett stelt svängiga elektroniska tyskar på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.