Letar efter stål

The baNNed (Public Enemys kompgrupp) har spelat in en instrumental version av klassiska It Takes a Nation… Första videon heter Looking for the Steel och är en finfin mix av funk och funkrock. Chuck D sitter tryggt i en stol och ser hård ut. 

På tal om PE och Nation så släpptes en deluxe-version av den i höstas. Missade jag helt. De två ”skivorna” finns på Spotify, men dvd:n gör det fortfarande värt att söka upp cd-versionen. Det ska finnas en vinylvariant också, men jag har googlat lite dåligt på den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.