Tre skivor: Coultrain, Dudley Perkins och 7 Days of Funk

Coultrain Jungle Mumbo Jumbo
Riktigt fin hippiesoul med rejält funkdjup. Möjligen aningen mer vibbsäkert än melodistarkt. Men jag gillar verkligen Coultrains röst och i min mage smakar han gott. Lätt ett av årets allra finaste album. (4/5)

Dudley Perkins Dr. Stokely
Inga överraskningar här. Dudley gör ett temaalbum och det låter precis lika bra som vanligt. Inte så konstigt när Georgia Anne Muldrow producerat nästan hela skiten. Från boom bap till flummigt och atmosfäriskt. Jag har egentligen inget att invända. (4/5)

7 Days of Funk 7 Days of Funk
Minns ni att Snoop Dogg blev Snoop Lion nån sekund? Nu har han hur som helst hittat tillbaka till den plats där han hör hemma. Med Dam-Funk på beats blir det ett kort (åtta låtar) och effektivt g-funkalbum. Enda invändningen är att Snoopzilla (som han kallar sig här) väljer att sjunga mer än han rappar. Och jag vet ju vilket jag tycker att han gör bäst. D-F väger ändå upp det. Årsbästabra det här med. (4/5)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.