44. Gladys Knight & The Pips – Standing Ovation

Jag hade länge ingen djupare relation till Gladys Knight & The Pips. Kanske låg deras monsterhit Midnight Train To Georgia i vägen? Men i somras plockade jag upp albumet med just den, det vill säga Imagination från 1973, ur en vinylback och med mig hem. Det ledde mig vidare på en mindre dykning i en djup katalog.

Efter det är kanske just Standing Ovation inte mitt förstaval. Jag skulle kanske hellre välja mer lättfotade debuten på Motown, Everybody Needs Love från 1967, eller just Imagination (debuten på Buddah) och det finns ett par till som konkurrerar om platsen på min lista.

För att Gladys Knight & The Pips ska med råder det inte längre någon tvekan om.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.