83. Oscar Toney Jr. – For Your Precious Love

Oscar Toney Jr For Your Precious Love

Oscar Toney Jr. är en av många röster från södern. Till mina öron hittar han egentligen för första gången med den här samlingen låtar från 1967. Majoriteten är sådana jag hört förr, fast med andra artister. Jag är väl inte helt övertygad om att han gör versioner som smäller högre än de jag redan hört. Kort sagt: det är gött, men inget jag skulle stoppa in på en lista med de allra mest livsnödvändiga soulskivorna någonsin. Och då älskar jag ändå soulstandards.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.