Veckans låtar 2019

Rapsody, Snoh Aalegra, Lizzo och Georgia Anne Muldrow i popart-stil

Under hela 2019 sparade jag en nysläppt låt nästan varje vecka i en spotifylista. Lite fuskade jag under sommaren. Lite havererade det i december när jag lyssnade ikap på sånt jag eventuellt missat under året. Några låtar jag lagt till under året försvann från Spotify av en eller annan anledning. I skrivande stund finns 54 låtar i listan. Jag klarar inte att ansa den mer än så.

Varsågoda, det här är de låtar jag lyssnade helst på 2019.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.