97. Laura Nyro and Labelle – Gonna Take a Miracle

Laura-Nyro

Jaha, nähä. Det här albumet landade kanske inte rakt i hjärtat. Jag placerar det snarare som ett av Labelles mindre intressanta album än som en soulklassiker jag packar i en väska och tar med till en öde ö.

Av någon anledning blandar min hjärna alltid ihop Laura Nyro med Ruth Copeland, så att jag lyssnade igenom det här förde i alla fall med sig det positiva att jag letade upp Copeland på Spotify. Mycket glad att jag hittade en samling med hennes två första Invictus-album och några singlar där.

Jag hade kanske hellre tagit med mig Ruth Copeland än Laura Nyro till den där öde ön.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.