Spotify Discover Weekly

För ett par tre veckor sen (vecka 21 för att vara exakt) hände något med algoritmen som bygger Spotifys autogenererade spellista Discover Weekly. Jag har sen den lanserades varit mycket skeptisk till den. Den har träffat snett och tipsat om musik den rimligen borde veta att jag redan lyssnat på. Jag hoppade faktiskt över den oftare än jag lyssnade och bara undantagsvis spelade jag hela.

Men vecka 21 hände något. Kanske var det bara slumpen, men vecka 22 och 23 kändes lika bra. Någon måste ha skruvat. Bra gjort i så fall!

Visst fanns några låtar där som Spotify borde ha fattat att jag hört, men när det bara blev någon enstaka gjorde det inget. För den här gången blev listan så bra att jag kunde ha trott att jag satt ihop urvalet själv.

Varsågod att lyssna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.