119. Swamp Dogg – Total Destruction To Your Mind

Hell yes! Swamp Dogg är möjligen mer känd för sina skivomslag än sin musik (omslaget till Rat On är en verklig klassiker i kategorin underliga omslag). Jag hör till dom som älskar hans sumpiga södernsoul. Plockar alltid med honom hem från besök i vinylbackarna och borde verkligen lyssna på honom oftare än jag gör. Jag har inga invändningar mot att placera just Total Destruction To Your Mind på en lista över världens bästa soulalbum, så dög inte Sonic:s seal of approval får Swamp Dogg mitt också. Alla måste lyssna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.