120. Dave Hollister – Things in the Game Done Changed

2002 var ett fint år för soulen. Den gamle Blackstreet-sångaren Dave HollisterThings in the Game Done Changed var inte ett av de album som registrerade starkast hos mig då. Jag älskade ändå Blackstreet. Lyssnade massor på både Another Level och Finally. Och han sjunger ju svinbra, men han har ju inte lika starka låtar som till exempel Raphael Saadiq (för att ta en i högen som släppte fina album just det året).

När jag lyssnar om idag låter det fortfarande rätt gött, men också rätt anonymt. Hollisters röst är det som sagt inget fel på och produktionen står sig hyggligt, men låtarna då? I min bok utmanar inte Dave Hollister om någon av de fem översta platserna för soulåret 2002 och definitivt inte topp 159 någonsin. Men det där är ju olika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.