128. Justin Timberlake – FutureSex/LoveSounds

JustinTimberlakeFutresexLovesounds

Jag vet att alla poprecensenter älskade den här skivan när den kom. Själv tyckte jag att det var här någonstans Timbalands formkurva började dala och produktionerna gå på rutin. Visst, SexyBack var svår att stå emot då och på någon nivå funkar den fortfarande. Men inte behåller jag den här skivan i min hög särskilt länge om jag sätter mig för att sortera fram historiens bästa soulalbum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.