130. The Three Degrees – The Three Degrees

Så var vi tillbaka på gränsen mellan soul och disco. Eller ska vi helt enkelt säga som det är: philly soul. The Three Degrees självbetitlade album från 1973 hittar du lätt i vilken tiokronorsback som helst. Jag har minst ett par exemplar av det hemma som jag betalat max en tia för. Det var väldigt längesen jag spelade igenom albumet senast, så det var fint att plocka fram det igen. För det här är riktigt bra. Kanske inte 10 av 10 och given på min egen topp 100, men en riktigt fin soulskiva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.