Några jag missade 2017

Det släpps otroligt mycket musik. Otroligt mycket bra musik. 2017 var faktiskt inget undantag, även om jag inbillade mig det vid årsskiftet. Jag tror jag lät mig matas av Spotifys algoritmer lite för mycket och utforskade på egen hand lite för lite.

Men jag älskar ju Spotify. Måste bara påminna mig om att styra lyssnandet i oväntade riktningar själv. Och det funkar ju faktiskt fint med hjälp av… Spotify.

På något sätt ramlade jag över en röst på souljazzig grund som jag gillade. Hon hade släppt en EP förra året. Det var ungefär allt. Jag började följa trådar genom spotifykatalogen via liknande artister. Behöll en del, ratade minst lika mycket.

Till slut hade jag en spotifylista med röster som i många fall bara har en EP eller ett kort album på Spotify, någon enstaka har mer. Gemensamt är att jag aldrig lyssnat på dem tidigare och att de släppte nytt ifjol. Väldigt många visade sig vara britter.

Får jag säga det själv blev det en väldigt fin spotifylista med jazzig soul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.