Månadens skiva (augusti 2016): For All We Know

Här ligger man efter… NAOs album For All We Know kom väl rent tekniskt ett par dagar innan juli blev augusti. Å andra sidan lyssnade jag inte på den innan augusti, så jag tillåter mig att tänja lite på eventuella kalenderbitarregler.

Brittisk popfunk med bra sug var det som snurrade mest när semestern övergick i arbetslunk. Återkommer två månader senare med stor regelbundenhet i mina högtalare. Det om något är väl ett gott betyg i dag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.