Månadens skiva (april 2016): Naturkraft

Jag har ju alldeles glömt att säga som det är. Att månadens skiva i april 2016 är och var Silvana Imams Naturkraft. Rent tekniskt kom den precis i slutet av mars, men jag började inte lyssna förrän det hade hunnit bli april. Kanske mest för att jag inte blivit alldeles helsåld på hennes tidigare grejer.

Men den här gången föll alla bitar på plats. Jag kan inte värja mig. Hon har en helt unik leverans, en helt egen vibb. Den har skavt lite tidigare. Stört mig. Men som vanligt när det skaver och stör kan det växa till kärlek.

Så lyssna! Särskilt om du valt att inte lyssna på Naturkraft för att Silvana stört dig förut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.