3×7″ = p-funk


Mitt skivsamlande är väldigt ofokuserat. Det finns så mycket roligt därute.  Försöker ibland börja hålla en linje, men kommer alltid på villovägar. Senaste året har jag samlat på mig en del p-funk på sju tum. Gillar att plocka hem sånt jag inte ramlat över tidigare. Låtarna som kommer från de mer bortglömda projekten. Det betyder å andra sidan inte att jag glömmer den heliga trion FunkadelicParliament och Bootsy. För vi kan väl enas om att det är kärnan?

Tidigare i veckan landade tre sjuor i min brevlåda. Det borde ha varit två till, men dom lyckades säljaren i Italien inte hitta. Men QuazarCrowd Pleasers och så en Bootsy då, det är inte det sämsta. Sitter med köpfingret på en laddning till, men det får kanske vänta till nästa lön.

Pinocchio Theory och Rubber Duckie har ni säkert hört, men kanske inte Quazars Funk-n-Roll eller Crown Pleasers Freaky People? Så vi lyssnar väl på dom med hjälp av YouTube och tittar på etiketterna under tiden.

Litet kopplingsschema: basisten Don Payne spelar med både Quazar och Crowd Pleasers.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.