Betty Davis blir med dokumentär

betty davis nasty gal movie
Äntligen! Så känns det när jag snubblar över beskedet att det ska spelas in en dokumentär om Betty Davis. Filmen, som så klart ska heta Nasty Gal, släpps hösten 2016 och beskrivs som en ”hybrid cinematic feature documentary”. Jag antar att det betyder att det är en blandning av dokumentär och spelfilm? Filmen lovar bland annat att berätta sanningen bakom varför Betty Davis lämnade rampljuset för sisådär 30 år sen. Den första teasern släpps i augusti. Gilla Facebook-sidan, prenumerera på nyhetsbrevet och håll tummarna för att allt går i lås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.