Thank God It’s Funken Friday – Vol. 13

13:e volymen, 13 låtar, 1 timme och 3 minuter. Jag är inte nere med nummerologi, men funken kommer i alla former. Den här gången åker spotifylistan kana mellan 1973 och 2015 och gör mer än ett par stopp längs vägen. En del av låtarna har uppenbara kopplingar till varandra, andra svänger bara som de ska. Spirit of Atlanta är veckans nya gamla musik i mina högtalare. Trippeln med Plantlife, Damn! och War har jag sugit på länge. Det borde finnas fler på samma vibb, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.