Traderaberoendet

I helgen ropade jag hem en ny laddning sjutummare på Tradera. Bland en lång rad av enkronorsskivor landade fyra dyrgripar ur den svenska hiphistorien. De stod för den större delen av de 255 kronorna jag skickade till Roadhouze i Helsingborg. Mycket nöjd med att plocka hem de här.

Nästan 20 år senare fortfarande bitter över att jag lät den indragna cd:n med One Eye-Q = Young Wisdom stå kvar när Sound de Light i Örebro hade konkursutförsäljning. Det här är någon sorts reparation.

20140618-130627-47187587.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.