Georgia Anne Muldrow går funkrock

Georgia Anne Muldrow är tillbaka som Pattie Blingh & The Akebulan 5. Den här gången går hon fullständigt bananer och avlossar en instrumental funkrockbomb. En del av intäkterna från albumet går till välgörande ändamål.

$2 of every full album purchase will contribute to Peggy Callahan’s international abolitionist project called Free The Slaves/Voices 4 Freedom and LoveTrust, Rickie Byars Beckwith’s visionary foundation that sustains independent school programs, mini festivals on Skid Row amongst other awesome Panther-Esque stuff. Thrash Out. Help Out. Rock Out till you Drop Out.
Get Into It. Get Involved.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.